En kväll om psykiskt våld!

Information Pris Antal
Biljett (endast kvinnor)Visa mer + 299kr (SEK)  

  • 9 december, 2019
    18:00 - 21:00

En kväll om psykiskt våld och dess olika ansikten.  Denna kväll välkomnar vi endast kvinnor till denna workshop.

SYFTE
Syftet med denna kväll är att kartlägga hur psykiskt våld kan se ut i allt från låg till hög grad i hemmet, på arbetsplatsen och i olika typer av relationer. Vi vill även bjuda in till att ge verktyg (till dig som anhörig, till dig som är utsatt eller till dig med med tidigare erfarenheter av psykiskt våld) för att kunna påbörja vägen ut och till läkning, genom att hitta kraft, gränser men också förstå vad som händer i kroppen och “mindet” så att vi kan ta oss förbi blockeringar, förvar och rädslor.

MÅLGRUPP
Målgrupp är du som vill veta mer om psykiskt våld, du som tror dig ha en anhörig som är utsatt, du som har varit utsatt eller du som är utsatt i dagsläget för psykiskt våld i låg eller hög grad.

INNEHÅLL
Kartläggning kring hur psykiskt våld uppstår, smyger sig fram och rotar sig fast i den utsatta. Vi går igenom hur våldscirkeln ser ut och upprepar sig i olika delar av livet. Vi gör fysiska och kroppsliga övningar för att hitta centrering och kraft. Delning av Mia Åströms ”lifestory” kring hur psykiskt våld INTE syns på utsidan och hur offret normaliserar allt mer och mer, täcker upp, skyddar och till slut inte ser hur en hel familj höll på att gå under. Om vi inte bryter, ser och läker det onormala till det normala fortsätter detta våld att följa generation efter generation. Budskapet och informationen behöver komma ut.

Föreläsare:
Tobias Höckert: Coach som är specialiserad på fysiskt och psykiskt våld.

Mia Åström: Coach, mentor och lärare med stor erfarenhet både privat men också via klientarbete kring psykiskt och fysiskt våld sedan många år.

Biljetter:
299 kr per person

Plats:
ABF Stockholm, Sveavägen

Datum:
Måndag 9/12 kl 18.00 – 21.00

DONATION:
Vill du donera pengar till detta event är du varmt välkommen att swisha GrowByMia 1230767558 och skriva donation.

KONTAKT
Vi frågor varmt välkommen att maila oss:
tobias.hockert@gmail.com
mia@growbymia.se

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *